Units i oddstips

Noen lurer kanskje på hvorofr jeg bruker units og ikke kroner når jeg kommer med tips. Det er fordi vi spiller alle med forskjellige summer – setter jeg en 100-lapp på et spill vil noen tolke det som at jeg har stor tro på det, andre vil mene det er svært lite. Derfor bruker jeg heller units opp til 10 da det bedre viser i hvilken grad jeg stoler på spillet- eller liker oddsen…

Husk at tipping skal være for underholdning
, ikke spill for mer enn du har råd til å tape, og aldri spill «over evne» for å ta igjen tap!

One thought on “Units i oddstips

 • 7. oktober 2020 kl 14:05
  Permalink

  Hi,
  My name is Kristina, and I’m an Affiliate manager for 1xBet company (1xpartners.com). I tried to reach you a while ago. Could you please clarify If you had a chance to see my offer, and have any concerns on this regard?
  May we discuss our future partnership here or on Skype?

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.