Oddstips Tottenham vs Olympiakos CL 26.november

Utfall: H/H (Tottenham leder til pause og vinner)
Odds: 1,70- Norsk Tipping
Innsats: 1/10 units
Kampstart: 21:00
TV kanal: Viasport 2

Tottenham fikk en svært etterlengtet seier i PL i helgen med 3-2 borte i derbyet mot West ham. Første kamp med Mourinho bak rattet, god start altså selv om det nesten raknet siste 20 minuttene.

I Cl har Tottenham slitt men her skal de klare 2.plassen bak Bayern (forbehold om at Tottenham ikke vinner nå og Røde Stjerne slår Bayern men det er teoretisk…) Ble jo knust 7-2 hjemme av Bayern, men slo Røde Stjerne 5-0 i forrige hjemmekamp i CL. Olympiakos har bare 1 poeng sålangt (uavgjort hjemme første kamp mot Tottenham) men kan faktisk klare EL med seier mot Røde Stjerne siste kamp litt avhengig av resultatene denne runden.

UAnsett skal Tottenham vært klart hvassere enn Olympiakos og er nok sugne både på å sikre 2.plassen og å vise seg frem ffor nye manager. Alli, Son og Kane var alle på hugget lørdag og jeg tror de trykker til fra start og spiller altså H/H da oddsen på kun H er latterlig lav.

Tottenham ser forøvrig ut til å kunne stille samme laget som lørdag og har også et par spillere på vei tilbake fra Skade, for Olympiakos mangler Cisse.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.