Oddstips Slovenia vs Norge Nations League 16.november

Mitt spill: B
Innsats: 1/10
Kampstart: kl 20.45
TV kanal: TV2

Slovenia med forferdelig start i denne gruppen, kun ett poeng på fire første kampene og er selvsagt ute av toppkampen-tvert om ser det ut til å bli bunnplass uansett. Stiller spørsmål ved motivasjonen her-de kan fort tenke at det e rlike godt å starte på nytt i divisjon D neste runde med NAtions League slik ting har utviklet seg..

Norge har vunnet sisne tre hjemmekamper til nå i gruppen og tapt den ene bortekampen(noe ufortjent) mot Bulgaria 0-1. Ligger a poeng med Bulgaria i gruppetoppen men med et måls bedre målforskjell. Har Kypros i siste kamp (borte) i gruppen men bør nok vinne denne for å være sikker på gruppeseier og et ekstra «lodd» i muligheten for EM spill.

Skader/fravær:
Slovenia: Kampl (overraskende lagt opp), Jokic,Krhin og Ilcic. Keeper Oblak også overraskende tatt landslagspause.
Norge: Ajer og King, Elyonoussi er usikker

MEGET tunge fravær hos Slovenia, både med skader og spillere som helt nylig har lagt opp. Norge er klart svekket fremover på banen, så spillere som Kamara og muligens Ødegaard etterhvert kan fort få mer spilletid enn de vanligvis ville fått. Norge skal være best her men bortekamp+fravær fremover gjør at jeg holder innsatsen lav

Er du usikker på hvilken spillleverandør du skal bruke kan du sjekke oversikten hos Bettingselskaper.com

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.