Oddstips Reading vs Derby Championship 3.august

Mitt spill: H
Innsats: 1/10 units
Kampstart: kl 21:00

Form siste 5:
Sesongstart

Hjemme/borte siste 5:
Sesongstart men reading hadde 5-8-10 hjemme ifjorsesongen, Derby hadde 8-10-5 borte


Skader/fravær:

Usikre førsteellvere på begge lag…
Fra db.no sakser jeg inn:
Reading:
Marc McNulty har blitt kjøpt inn fra Coventry. Han scoret 25 mål på 45 kamper forrige sesong og det blir spennende å se om spissen kan holde samme nivå i Championship også. Ellers har O’Shea (Sunderland), Walker (Colchester), Meyler (Hull), Sidoel (Ajax), Yiadom (Barnsley) og Baldock (Brighton) også kommet inn. Ut har det forsvunnet en del spillere, av disse kan nevnes van den Berg og Kermogant som spilte en del kamper i fjor. Paul Clement, som fikk sparken av Swansea i slutten av 2017, tok over klubben i mars og er fremdeles manager. Tyler Blackett er suspendert for hjemmelaget, han spilte halvparten av kampene forrige sesong. Bacuna er skadet, han spilte mye i fjor, mens viktige Liam Moore ønsker å forlate klubben og forsvareren spiller neppe denne kampen.

Derby:
George Evans (Reading), Jack Marriott (Peterborough) og Florian Jozefzoon (Brentford) er hentet inn, mens Harry Wilson og Mason Mount har kommet på lån fra selveste Liverpool og Chelsea. Weimann og Baird spilte en del i fjor, men har forlatt klubben. Chelsea-legenden Frank Lampard er ny sjef i Derby, og det blir meget spennende å se hva han kan få ut av dette laget, men han er meget uerfaren som manager og får det neppe enkelt. Chris Martin mangler for bortelaget, men han hadde neppe startet uansett. Vydra er usikker, og han var fast og scoret 21 mål forrige sesong.

Dette er IKKE en kamp for store innsatser, men en liten unit på en litt overraskende hjemmeseier i første kamp for sesongen syns jeg kan forsvares-oddsen er litt høy syns jeg -det er tross alt ikke godt å vite hvordan lagene er før det er spilt en kamp av sesongen.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.