Oddstips Norge vs Portugal EM U19 16.juli

Man 16. juli 14:00
INT U19 EM, Gruppe A
TV2Sportskanalen

Mitt spill: B
Innsats: 2 units
OBS-tidlig kampstart kl 14 kampen sendes på TV2 sportskanalen

EDIT-SPILL VUNNET

U 19-EM. Mesterskapet spilles i Finland, og totalt åtte lag deltar. Norge har havnet i gruppe med Portugal, Italia og Finland, en gruppe der Italia og Portugal må anses som de største favorittene til å ta de to øverste plassene. Norge kvalifiserte seg til mesterskapet ved å vinne sin kvalikgruppe foran Tyskland, Skottland og Nederland, der kampen mot Nederland endte med stortap, mens Tyskland (5-2) og Skottland (5-4) ble beseiret.

Portugal er rangert som det beste U 19-laget i Europa og regnes som en av de største forhåndsfavorittene til dette mesterskapet, kanskje den største, så her vil Norge få en tøff test allerede i åpningskampen. Portugiserne er ranket som Europas beste U 19-lag og er i praksis det samme laget som vant U17-EM for to år siden, kvaliken til EM vant Portugal sin gruppe foran Irland, Kosovo og Slovakia, med ful pott, ni poeng og 10-0 i målforskjell fra de tre kampene.

Norge har et bra U19 lag på gang nå-bare det å komme til U19 EM (kun 8 lag får delta) er en prestasjon men portugal, som er favoritt til å vinne hele turneringen skal være et nummer for store her rett og slett.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.