Oddstips Middlesbrough vs Sheffield United Championship 7.august

Mitt spill: H og O2.5mål
Innsats: 1/10 units begge spill
Kampstart: kl 20:45

Kun spillt en runde og således veldig lite bakgrunn for tipset-små innsatser selvsagt som alltid tdlig i sesongen. Jeg syns allikevel det er verdt et forsiktig forsøk på denne kampen, jeg syns oddsen på både H og O2.5 er fin, over 2 er spillbart på begge synes jeg-fordi:
Middlesbrough lå under 2-0 borte mot Millwall men kom sterkt tilbake og hentet seg inn til 2-2, en sterk prestasjon. Sheffield Untid gjorde det motsatt-de tok ledelsen 1-0 hjemme mot Swansea men endte med å tape 1-2. Med den bakgrunnen syns jeg det e rlitt overraskende å få 2.28 på H igrunn, og med begge lag O2.5 i første kamp-og den sterke offensive startellveren til `brough ser jeg verdi i over 2 på det spillet også.

Tynnt begrunnet-det er bare 2.kamp så igjen-ikke noe for store innsatser.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.