Oddstips Manchester United vs Reading FA cupen 5.januar

Mitt spill: Første målscorer Lukaku/Sanchez
Odds: 3,7/4,8
Innsats: 0,5/10 units
Kampstart: kl 13:30
TV kanal:VIASAT4

Her bryr jeg meg ikke så mye om statistikk, jeg bare minner alle på at under OGS har United 4 strake seire i PL nå og er i flyten. Reading-ligger nest sist i Campionship og har elendige 0-5-5 sine siste 10 kamper. Vanskelig å vite hvordan motivasjonen til Reading er her, gøy med cup og å møte United selvsagt men de har kniven på strupen i ligaen.

United vil ventelig rotere endel, de er i et tett program med PL, CL og cup- men når de muligens starter med Sanchez og Lukaku på topp da så sier det litt om bredden i den stallen, og de spillerne som får sjansen her vil nok være ivrige på å vise seg frem. Og mtp at de er ute av gullkampen i PL og møter PSG i CL skal man ikke se bort fra at de satser såpass at de forventer å gå videre, pokal er pokal også i det skapet slik situasjonen er.

Jeg syns oddsen på MU er for lav her, selv på HC-2 er den så lav som 1,84 og det er litt lavt. Derimot liker jeg oddsen på at Sanchez eller Lukaku scorer første målet (Unibet gir tilbke innsats ved ikke start evt kan man sjekke odds/lag nærmere kampen). Begge to er nok sugne på å vise seg frem og Solskjær har vist at han vil ha de i kampform. Lukaku har scoret 2 som innbytter nå og Sanchez fikk skryt etter sist kamp. Kall det gjerne et underholdningsspill, lav innsats.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.