Oddstips Manchester United vs PSG Champions League 12.februar 2019

Mitt spill: H
Odds: 2,30
Innsats: 1/10 units
Kampstart: kl 21:00
TV kanal: TV2 Sport 1

Form-Siste 5 i serien:
MU: VVUVV 13/15p
PSG: VVVTV 12/15p

Skader/fravær:
MU: Valencia, Darmian
PSG: Cavani, Neymar, Meunier

Det er to lag i form som møtes her, selv om PSG hadde sesongen første tap for 2 runder siden og Solskjærs United hadde et hvileskjær mot Burnley 3 runder siden. Det meste er vel sagt om skrevet om United og Solskjær de siste 2 månedene så jeg lar det ligge-bare konstaterer at dette oppgjøret ser betydelig åpnere ut enn det gjorde når oppsettet ble trukket….

United har ingen nye/viktige skader utover de som har vært skadet en stund. PSG derimot-de har plutselig vaklet littegranne etter en feilfri første halvdel av sesongen…. men verst av alt (for dem da) er at supertrioen Neymar-Cavanai-Mbappe er redusert til kun Mbappe. Både Neymar (langtidsskade, ute begge kampene) og Cavani (ute første sies det, rekker muligens andre) er ute og det er den trioen spillet til PSG er bygd opp rundt…

Før skadene til PSG-og Solskjærs seiersrekke ville jeg saht 80-20 fordel PSG for avansement -holder fortsatt PSG som svak favoritt men nå mer 55-45, PSG er best hjemme i CL og med odds over 2 ser jeg litt verdi på et United i form mot et litt skaderammet PSG og gleder meg til kamp!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.