Oddstips Ligacupen semfinale Chelsea vs Tottenham 24.januar

Mitt spill: H
Odds: 1,63
Innsats: 2/10 units
Kampstart: kl 20:45
TV kanal: Viasat 4

Form siste 5 PL:
Chelsea har 3-1-1 siste 5 i serien, tap sist borte mot Arsenal, hjemme er de solide med 7-4-1 totalt. Tottenham med to litt usikre kamper før denne i PL, vant litt heldigt mot Fulham på overtid sist, men tapte uheldigt (svingod De gea rett og slett) mot United kampen før det, men de har 3-0-2 siste 5 og er PLs beste bortelag med 11-0-2 totalt!(NB-de har spillt hhv 1 og 2 mer bortekamper enn Liverpool og City)

Skadene raser bare på og det er nsten litt spørsmål om de tør stille med alle de beste tilgjengelige slik kampporgrammet er fremover-de prioriterer selvsagt både PL og CL før ligacupen og med så mye skader…
Vi vet allerede at Tottenham mangler Alli, Kane, Son og Moura med et par til usikre før denne. Helt krise for å si det med andre ord, den eneste rene spissen i laget nå er Llorente som sist scoret feil vei… Tottenham vant første kampen 0-1 og gir nok ikke fra seg finale i Ligacupen her uten kamp selv med skadepreget lag, men er de i stand til å matche Chelsea? Chelsea som kjemper om å holde seg på topp 4 har nok også god motivasjon for en finale og mulig pokal her, og de har ikke hele angrepsrekka nesten ute med skade.

jeg prøver et forsiktig spill på H i dette derbyet og setter spillet allerede nå, velger Tottenham å spare flere av de beste som Eriksen f.eks pga kampprogrammet raser oddsen. Ikke en kamp for store innsatser uansett.

Skader/fravær:
C: Chhek skadet, Fabregas solgt-Morata på vei vekk?
T: Alli, Son,Kane,Wanyama, Sissouko og Moura(usikker) samt at Dier ikke er i kampform etter skade.

Full skadekrise hos Spurs, bare å innse.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.