Oddstips Finland vs Norge U19 EM 19.juli 2018


Mitt spill: B
Innsats: 2 units
Kampstart: 17:30 kan sees på TV2 Sumo

EDIT-VUNNET

U 19-EM. Mesterskapet spilles i Finland, og totalt åtte lag deltar. Norge har havnet i gruppe med Portugal, Italia og Finland, en gruppe der Italia og Portugal må anses som de største favorittene til å ta de to øverste plassene. Norge kvalifiserte seg til mesterskapet ved å vinne sin kvalikgruppe foran Tyskland, Skottland og Nederland, der kampen mot Nederland endte med stortap, mens Tyskland (5-2) og Skottland (5-4) ble beseiret. Tapte som forventet sin første kamp mot Portugal 1-3, et fortjent og forventet tap selv om Norge hadde et visst trykk etter å ha scoret 1-2 målet.

Finland er det antatt svakeste laget i turneringen, og deltar fordi de er arrangør. For mange av disse spillerne er dette deres første aldersbestemte mesterskap, de har en tropp bestående av spillere der ca. halvparten holder til hjemme i Finland, mens resten er hentet av klubber i større fotballnasjoner som Nederland, Frankrike, Italia og Tyskland. Gjorde ingen dårlig kamp i åpningskampen mot Italia men det ble 0-1 tap.

Norge skal være et bedre lag men hjemmefordelen og de første kampene betyr lav innsats selv om Norge «må» vinne denne skal de ha håp om avansement vil jeg tro-etter denne venter Italia…

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.