Oddstips El Clasico Barcelona vs Real Madrid 28.oktober

Mitt spill: Ramos får kort
Odds: 1,85 Unibet
Innsats: 1/10 units
Kampstart: kl 16:16
TV kanal: Strive

Unibet velges fordi de gir automatisk refund ved ikke start, evt kan man vente til lineup er klar og se om man finner noe høyere odds…

Ramos-El Clasico-kort. En godt kjent kombinasjon der gett, har ikke statistikken foran meg men mener at Ramos topper kortstatistikken i El Clasico med god margin. Har en tendens til å både storspille-og styggspille- i disse oppgjørene og når situasjonen er som den er i Real Madrid anser jeg sjansene for dette enda høyere enn vanlig.
Ståa i Primera før dette oppgjøret er jo at begge lag har lugget litt i det siste, Barcelona har 1-3-1 sine siste 5, sjeldent svakt-mens Real Madrid har 1-1-3 sine siste 5, en poengfangst man må 116 år tilbake i tid for å matche. Vinner BArcelona denne er forspranget blir styggstort-og det før 1/3 av kampene er spillt. Selv uten Messi forventer jeg at Barcelona styrer mye her og med mye press og en Ramos i midten….jeg tror det blir kort. Igjen.

Før denne kampen har Ramos:
1 gult /9 kamper i Primera
2 gule / 2 kamper Champions League

Oddsmesterskap fra UNIBET
Klarer du å vinne med høyeste odds denne helgen? Plasser et spill mellom fredag og søndag på minst 10,- kroner, vinner du med top tre høyeste odds blir du premiert. Klarer du å komme på top ti i 2018 kommer du på den historiske topplisten i tillegg til at det vanker en ekstra premie.
Hvordan fungerer det?

Meld deg på hos UNIBET-bruk banneret nedenfor for bonus om du ikke er registrert.
Plasser et spill på minst 10,- kroner mellom fredag 00:01 og søndag 23.59
De tre som vinner med høyeste odds blir premiert
Er du den med høyeste oddsen i 2018 vinner du 100 000,- kroner i cashFacebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.