Oddstips Chelsea vs Manchester United FA cupen 18.februar 2019

Mitt spill: B
Odds: 3,65
Innsats: 1/10 units
Kampstart: kl 20:30
TV kanal: Viasat Sport 1

Form-Siste 5 i serien:
CH: VTTVT 6/15p
MU: VVUVV 13/15p

Skader/fravær:
CH: Cheek, Cahill og Drinkwater usikre
MU: MArtial, Lingard,Darmian, Valencia og Rojo mens Sanchez er usikker

Chelsea i elendig form i serien…. Solskjærs United som kommer fra sitt første tap er nok meget interessert i å snu det tilbake til vinnersporet på direkten her, og med greit pusterom mellom kampene tror jeg ikke de sparer all verdens her. Slo altså ut Arsenal i 4.runde med 1-3 borte, og jeg tror OGS er MEGET tent på å ta en pokal til skapet før sommeren. Chelsea spillte bortekamp i UEFA torsdag mot Malmø og vant den komfortabelt 1-2 etter rapportene. Hadde litt lettere vei i 4.runde, 3-0 hjemme mot Sheffield Wednesday.

Begge lag har spillepause til 24.feb etter denne kampen og jeg tror ingen av lagene sparer noe særlig her. Vanskelig kamp å tippe dette, men jeg går for et fiorsiktig spill på United-oddsen er over 3,5 og det er spillbart imho. Chelsea har ikke vært gode i det siste og slipper inn mye mer mål enn de har hatt for vane-sluppet inn 13 siste 5 i serien deriblant 6 mot City og 4 mot Bournemoth.

EDIT:
Nå som fraværslisten er oppdatert er jeg usikke rpå om jeg vil anbefale spillet, men spillet er satt så jeg lar det stå. Blir fort Lukaku og Rashford på topp hos MU idag og det kan slå litt begge veier nå føler jeg.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.