Oddstips Barcelona vs Levante Copa Del Rey 16.januar

Mitt spill: H-2
Odds: 1,68
Innsats: 1/10 units
Kampstart: kl 21:30
TV kanal: Går ikke på TV- streamtips tas imot i kommentarfeltet

Utgangspunktet er enkelt- Levante vant 1.kampen 2-1 hjemme og Barcelona må altså vinne med 2mål. Jeg velger å sette spillet før lagene er klare, med tilhørende risiko for b-preget lag. Det blir nok litt b-preget lag uansett, men jeg tror Barcelona sender såpass av førsteellveren utpå at de skal ta dette-Barcelona samler på pokaler både hjemme og ute og med såpass få kamper igjen i CdR (dette er 8-delsfinale) med hjemmekamp sender de nok et sterkt lag. Vi skal ikke glemme at stallen har meget gode spillere som ikke starter i serie/cl som skal ligge et hakk over Levante.

Barcelona har 6 seire på rad i serien før denne, 13-4-2 totalt og hjemme 7-2-1. Levante midt på tabellen, åpnet nokså bra men har falt av, har 0-2-3 siste 5 og borte har de 0-3-2 siste 5, 2 strake tap før denne. Totalt bort 3-3-4, siste borteseier kom 20.oktober.

Barcelona har Leganes hjemme søndag neste seriekamp, det skal være grei skuring og ingenting å spare seg noe voldsomt til. Levante har Valladolid hjemme, et lag som ligger 1 poeng bak de-det er en kamp Levante nok ser på som viktig, det er bare 4 poeng ned til nedrykksplass og Valladolid er et av lagene de nok vil ha bak seg utover våren nå. Ikke utenkelig at de sparer et par sentrale spillere her.

Liten innsats da cup er cup men barcelona skal være mer enn gode nok til å vinne denne med 2 mål og avansere selv med litt rotasjon på laget fra serien, og med et par mål imot slipper nok motivasjonen hos Levante litt. Har troa på en målrik morsom kamp.

Litt vanskelig å finne god skade/fraværsinfo, Barca mangler Umtiti ihvertfall.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.