Hvem blir neste manager i Real Madrid?

Ikke uventet er Real Madrid uten managaer etter det pinlige 5-1 tapet mot Barcelona i El Clasico på søndag_det store spørsmålet nå er-hvem overtar det som kanskje er den meste prestisjefylte-og krevende- jobben i fotballen idag?

Santiago Solari 2,25
Roberto Martinez 3.25
Mauricio Pochettino 3,5
Antonia Conte 10,00

Personlig har jeg mest tro på enten MArtinez eller Pochettino. Martinez mangler litt erfaring fra de største klubbene, men har gjort en veldig god jobb med Belgia som har blitt lagt merke til…der har han gode spillere selvsagt men litt av utfordringen er jo å få de til å fungere sammen. Den egenskapen kan Real Madrid trenge etter 4 tap i Spania siste 5 kampene. Pochettino er nok Real Madrids favoritt-men å hente han midt i sesongen under «tvang» vil bli fryktelig dyrt….

Solari er Unibets favoritt-jeg tror det er ene og alene fordi han er i systemet allerede og ikke koster noe og er på plass midlertidig allerede, men det e rikke utenkelig at j han får sjansen ut sesongen (gullet i serien er allerede blitt svært vanskelig) hvor de satser på pochettino til neste sesong…

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.