Oddstips Chelsea vs Manchester City Community Shield 5.august

Mitt spill: H
Odds: 3,65 Unibet
Innsats: 1/10 units
Kampstart: kl 16
TV kanal: Viasport eller web-tv hos Unibet

Community Shield er i bunn og grunn en litt glorifisert treningskamp-men den har nok status blant supporterne til at lagene ikke kan ta den helt useriøst heller. Utgangspunktet er jo slik at den spilles før sesongen så vi vet ingenting om form, treningskamper teller jeg ikke. Begge lag har hatt spillere i VM (særlig City) og har byttet endel spillere, hviler endel spillere osv -altså er det umulig å vite helt hvem som spiller, hvor samspillte de har rukket å bli etc. Nærmest en bingokamp spør du meg-og City er store favoritter noe som vel er basert på hvor gode de var i PL ifjor og at de nok på papiret har et litt hvassere lag enn Chelsea. Er det så mye hvassere at det forsvarer oddsforskjellen? Overhodet ikke etter min vurdering og en units settes på meget pene 3,65 i odds. Ikke en kamp for store innsatser.

Oddsmesterskap fra UNIBET
Klarer du å vinne med høyeste odds denne helgen? Plasser et spill mellom fredag og søndag på minst 10,- kroner, vinner du med top tre høyeste odds blir du premiert. Klarer du å komme på top ti i 2018 kommer du på den historiske topplisten i tillegg til at det vanker en ekstra premie.

Hvordan fungerer det?
Meld deg på hos UNIBET-bruk banneret nedenfor for bonus om du ikke er registrert.
Plasser et spill på minst 10,- kroner mellom fredag 00:01 og søndag 23.59
De tre som vinner med høyeste odds blir premiert
Er du den med høyeste oddsen i 2018 vinner du 100 000,- kroner i cashFacebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.