Hvem blir neste manager i Real Madrid?

Ikke uventet er Real Madrid uten managaer etter det pinlige 5-1 tapet mot Barcelona i El Clasico på søndag_det store spørsmålet nå er-hvem overtar det som kanskje er den meste prestisjefylte-og krevende- jobben i fotballen idag?

Bookakerne har sine favoritter…Odds fra Unibet

Santiago Solari 2,25
Roberto Martinez 3.25
Mauricio Pochettino 3,5
Antonia Conte 10,00

Personlig har jeg mest tro på enten MArtinez eller Pochettino. Martinez mangler litt erfaring fra de største klubbene, men har gjort en veldig god jobb med Belgia som har blitt lagt merke til…der har han gode spillere selvsagt men litt av utfordringen er jo å få de til å fungere sammen. Den egenskapen kan Real Madrid trenge etter 4 tap i Spania siste 5 kampene. Pochettino er nok Real Madrids favoritt-men å hente han midt i sesongen under «tvang» vil bli fryktelig dyrt….

Solari er Unibets favoritt-jeg tror det er ene og alene fordi han er i systemet allerede og ikke koster noe og er på plass midlertidig allerede, men det e rikke utenkelig at j han får sjansen ut sesongen (gullet i serien er allerede blitt svært vanskelig) hvor de satser på pochettino til neste sesong…

Oddsmesterskap fra UNIBET
Klarer du å vinne med høyeste odds denne helgen? Plasser et spill mellom fredag og søndag på minst 10,- kroner, vinner du med top tre høyeste odds blir du premiert. Klarer du å komme på top ti i 2018 kommer du på den historiske topplisten i tillegg til at det vanker en ekstra premie.
Hvordan fungerer det?

Meld deg på hos UNIBET-bruk banneret nedenfor for bonus om du ikke er registrert.
Plasser et spill på minst 10,- kroner mellom fredag 00:01 og søndag 23.59
De tre som vinner med høyeste odds blir premiert
Er du den med høyeste oddsen i 2018 vinner du 100 000,- kroner i cashFacebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.